Cranio Sacraal Therapie

Cranio Sacraal Therapie

Cranio Sacraal Therapie

Ons hele lichaam kan goed functioneren dankzij de elasticiteit van bindweefsel. Door fysieke of psychische problemen kan de elasticiteit van dat bindweefsel verminderen en allerlei blokkades en klachten veroorzaken. Beperkingen in het bindweefsel kunnen een veelheid aan lichamelijke klachten veroorzaken, zoals hoofdpijn, rugpijn, nekpijn of klachten elders in het bewegingsapparaat.

Craniosacraal therapie kan ook helpen bij minder voor de hand liggende klachten als slaapstoornissen, stress, vermoeidheid, onrust of dyslexie. De behandeling bestaat uit zachte manuele technieken die het bindweefsel ontspannen. Op die manier kunnen onze organen, het ruggemerg, de spieren en de hersenvliezen weer vrij bewegen en de blokkades die de klachten veroorzaakten worden opgeheven. Ook onze ademhaling, bloedsomloop, het bewegingssysteem en het zenuwstelsel hebben baat bij de therapie en gaan beter functioneren. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt op die manier gestimuleerd.

Craniosacraal therapie is een bijzondere, holistische behandelvorm die lichaam en geest weer in balans kan brengen en niet zelden zien we dat behandelingen de kwaliteit van het leven van mensen drastisch hebben veranderd en verbeterd.

Rogier Botting

tel. 070 3477869
mobiel: 06 2426 7657
rogierbotting@mcloudon.com