Kwaliteit

PREM’s Patient Reported Experience Measures

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met onze fysiotherapie praktijk en onze therapeut. Verschillende verzekeraars (Achmea, Menzis, VGZ en CZ) verplichten ons om deel te nemen aan een onderzoek dat uw ervaringen meet. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau genaamd QDNA of Qualizorg en is volledig anoniem.
Graag vragen wij u om uw deelname aan dit onderzoek.

Als uw behandeling in onze praktijk is beëindigd ontvangt u als u daarvoor toestemming geeft, van QDNA of Qualizorg een e-mail met een link naar een online onderzoek. U kunt ook de vragenlijst via een app op uw telefoon of tablet invullen. Het invullen van de online vragenlijst neemt ongeveer 10 – 20 minuten van uw tijd in beslag. De vragen gaan onder andere over onze accommodatie, informatievoorziening en de behandeling door uw therapeut. Wij zouden uw deelname zeer op prijs stellen.

QDNA of Qualizorg verzorgen het onderzoek en zien erop toe dat uw gegevens volledig anoniem worden behandeld en handelen volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Wij als fysiotherapie praktijk, uw eigen therapeut en uw verzekeraar komen niet te weten wat u persoonlijk heeft geantwoord. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met derden.

Deelname aan het onderzoek is geheel vrijwillig en kan op elk door u gekozen moment beëindigd worden zonder dat daar consequenties aan verbonden zijn.

Wij hopen dat u meedoet zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren!
Bij voorbaat heel hartelijk dank.

De fysiotherapeuten van MC Loudon

Direct een afspraak inplannen

Contact


Direct een afspraak maken met een fysiotherapeut?

Wilt u snel contact opnemen met ons centrum en direct worden doorverwezen naar de fysiotherapeut die gespecialiseerd is in uw klacht, ga dan direct door naar het afspraakformulier en vul deze in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op !

Medisch Centrum Loudon

Fysiotherapie