Eric de Water

fysiotherapeut 

Afgestudeerd in 1984, ben ik eind 1985 voor mijzelf begonnen in Mariahoeve. Daarnaast ben ik actief in de sportwereld.

Vanaf medio 1985 heb ik diverse sportploegen als fysiotherapeut begeleid. In 1991 ontstond een intensieve samenwerking met Ed Beeftink, huisarts en clubarts van ADO Den Haag. Dit resulteerde in het starten van een gemeenschappelijke huisarts/fysiotherapiepraktijk aan de Haverkamp in de Haagse wijk Mariahoeve. Hier heb ik praktijk gehouden tot eind 2005, waarna de praktijk werd voortgezet in het huidige Medisch Centrum Loudon.

Ik zie een enorme variatie aan patiënten. Van jong tot zeer oud. In de praktijk en aan huis. Aandachtsgebieden zijn sportblessures en revalidatie van postoperatieve patiënten.

Erg belangrijk vind ik het werken van een op een, omdat m.i. de patiënt op die manier de volledige aandacht krijgt, die hij/zij verdient.

Eric de Water

tel. 070 3821078
sowat@planet.nl