Sport Fysio Therapie in Den Haag

Met sportfysiotherapie bij Medisch Centrum Loudon in Den Haag voorkomt u blessures in de toekomst. In onze praktijk stellen we een behandelplan op maat op dat bij u past. Dit bevordert het herstel en geeft u handvatten om uw sport zo snel mogelijk weer te hervatten. Maak vandaag nog een afspraak en zet een eerste stap in uw herstel.

Online je afspraak maken

Met sportfysiotherapie in Den Haag krijgt u de gewenste begeleiding

Bent u wedstrijdzwemmer en heeft u schouderklachten? Heeft u een val gemaakt tijdens het sporten? Of heeft u een spier verrekt tijdens het voetballen? Het zijn allemaal situaties waarbij sportfysiotherapie in Den Haag een uitkomst is. Onze therapeuten beschikken over de nodige kennis en ervaring omtrent sport gerelateerde klachten. Hierdoor kunnen wij zowel recreatieve- als wedstrijdsporters de gewenste begeleiding tijdens het hersteltraject. We streven ernaar om de sporter verantwoord weer zo snel mogelijk op niveau te krijgen.

Start snel met uw behandelingen

Het is voor u handig om te weten, dat u tegenwoordig geen verwijsbrief meer nodig heeft van de huisarts. Dat betekent dat u direct een afspraak in onze praktijk in Den Haag kunt maken voor sportfysiotherapie en u snel kunt starten met uw behandelingen. Dit doet u door te bellen naar 070-3821078 of 070-3477869.

Heeft u vragen over vergoedingen van de zorgverzekering of wilt u meer informatie over behandelingen? Dan zijn wij ook bereikbaar via de eerdergenoemde nummers.

Openingstijden zijn op werkdagen van 6.30 uur tot 19.00 uur. In overleg ’s avonds of op zaterdag.

Contact


Direct een afspraak maken met een fysiotherapeut?

Wilt u snel contact opnemen met ons centrum en direct worden doorverwezen naar de fysiotherapeut die gespecialiseerd is in uw klacht, ga dan direct door naar het aanvraag formulier en vul deze in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op !

U vindt de directe telefoonnummers en e mailadressen van onze specialisten ook op de contactpagina.

Vul het formulier in