Kaak fysio in Den Haag

De kaakfysio van Medisch Centrum Loudon in Den Haag richt zich op het onderzoeken van problemen die u ervaart met betrekking tot het functioneren van spieren en gewrichten in uw hoofd, halsgebied en kauwstelsel. Merkt u dat u uw kaak klemt, tanden knarst, pijn heeft in het gelaat, kaak of hoofd of last heeft van duizeligheid? Dit zijn slechts enkele voorbeelden wanneer kaakfysiotherapie in Den Haag een uitkomst is.

Online je afspraak maken

Hoe gaat de kaakfysio in Den Haag te werk?

De meeste mensen die bij ons langskomen worden doorverwezen door de kaakchirurg. Als u een afspraak heeft met de kaakfysio, ook wel orofaciaal fysiotherapeut genoemd, worden er aan de hand van een vraaggesprek en onderzoek de klachten geanalyseerd. Zodra duidelijk is dat u in aanmerking komt voor kaakfysiotherapie, wordt er een behandelplan op maat opgesteld. Tijdens de behandelingen krijgt u uitleg en advies over het normaal functioneren van het kauwstelsel en worden er manuele technieken toegepast in het hoofd-, nek- en gezichtsgebied.

Wat kunt u zelf doen om uw kaakklachten te verminderen?

Het uiteindelijke doel van kaakfysiotherapie in Den Haag is het verminderen of verhelpen van pijnklachten in het hoofd-, nek- en gezichtsgebied. Samen met de afdeling kaakchirurgie van het HAGA ziekenhuis zoeken we naar de mogelijkheden om uw kaakproblemen onder controle te krijgen. U krijgt oefeningen mee die u thuis kunt uitvoeren. Denk aan zelfmassage ter ontspanning van uw kauwspieren, ontspanningsoefeningen en oefeningen ter verbetering van het kauwstelsel.

Reken af met uw kaakklachten

Wilt u zo snel mogelijk uw kaakklachten verminderen? Maak dan een afspraak voor kaakfysiotherapie bij Medisch Centrum Loudon in Den Haag. Hiervoor belt u naar 070-3477869. Bij vragen of voor meer informatie over kaakfysio of andere specialisaties zijn wij ook bereikbaar via de eerdergenoemde nummers.

Openingstijden zijn op werkdagen van 6.30 uur tot 19.00 uur. In overleg ’s avonds of op zaterdag.

Contact


Direct een afspraak maken met een fysiotherapeut?

Wilt u snel contact opnemen met ons centrum en direct worden doorverwezen naar de fysiotherapeut die gespecialiseerd is in uw klacht, ga dan direct door naar het aanvraag formulier en vul deze in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op !

U vindt de directe telefoonnummers en e mailadressen van onze specialisten ook op de contactpagina.

Vul het formulier in