Manuele therapie in Den Haag

Wilt u manuele therapie volgen bij een praktijk in de buurt van Voorburg, namelijk in Den Haag? In dat geval zit u bij Medisch Centrum Loudon goed. Onze manueel therapeut is een specialist in het vak en helpt u uw gewrichtsklachten te verhelpen of te verminderen!

Online je afspraak maken

Laat gewrichten weer functioneren dankzij manuele therapie in Den Haag

Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn of haar opleiding fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd. Hiermee heeft hij of zij extra kennis opgedaan over de bewegingsmogelijkheden van het lichaam. Het doel van manuele therapie is het beter laten functioneren van uw gewrichten en het verbeteren van uw houding en bewegingen. De effecten van manuele therapie bij ons in Den Haag, dicht bij Voorburg, zijn vaak direct merkbaar. U voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van uw klachten.

Wanneer kan manuele therapie een uitkomst zijn?

Er zijn verschillende oorzaken te bedenken waarvoor manuele therapie bij Medisch Centrum Loudon in Den Haag, niet ver van Voorburg, een uitkomst is. Hieronder sommen we een aantal voorbeelden op:

  • Lage en hoge rugklachten
  • Hoofd- en nekpijn in combinatie met het slecht bewegen van de wervelkolom
  • Kaakklachten, al dan niet met uitstraling naar de nek
  • Nek- en schouderklachten met uitstraling naar uw armen
  • Heup- en bekkenklachten

Duidelijkheid tijdens de eerste afspraak

Tijdens de eerste afspraak bij ons in de buurt van Voorburg blijkt of uw klachten verholpen kunnen worden met manuele therapie. Zo heeft u direct duidelijkheid.

Bent u benieuwd wat onze manueel therapeut voor u kan betekenen of heeft u vragen over specialisaties? Bel dan naar 070-3477869 of 070-3821078.

Openingstijden zijn op werkdagen van 6.30 uur tot 19.00 uur. In overleg ’s avonds of op zaterdag.

Contact


Direct een afspraak maken met een fysiotherapeut?

Wilt u snel contact opnemen met ons centrum en direct worden doorverwezen naar de fysiotherapeut die gespecialiseerd is in uw klacht, ga dan direct door naar het aanvraag formulier en vul deze in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op !

U vindt de directe telefoonnummers en e mailadressen van onze specialisten ook op de contactpagina.

Vul het formulier in