Fysio Therapie in Voorburg

Als u merkt dat u problemen heeft met het bewegen van spieren of gewrichten, doet u er goed aan om fysiotherapie te volgen bij Medisch Centrum Loudon dicht bij Voorburg. Een van de fysiotherapeuten gaat met u aan de slag, zodat uw klachten u niet meer belemmeren in het dagelijks leven. Met een divers aanbod aan behandelmethodes hebben wij ook een geschikte behandeling voor u.

Online je afspraak maken

Meer dan alleen reguliere fysiotherapie bij praktijk dicht bij Voorburg

Heeft u nek- of hoofdklachten? Heeft u onlangs een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of merkt u dat u bepaalde bewegingen niet meer (goed) kunt maken? Klachten aan het bewegingsorgaan zijn erg divers. Daarom gaan we tijdens de eerste behandeling op zoek naar de oorzaak, waarna we een behandelplan op maat opstellen. Naast reguliere fysiotherapie kunt u bij ons nabij Voorburg terecht voor verschillende specialisaties, zoals:

Bel voor het maken van een afspraak

Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk van uw klachten af. Maak daarom snel een afspraak voor fysiotherapie in de buurt van Voorburg. Hiervoor belt u naar 070-3477869 of 070-3821078. Heeft u vragen over vergoedingen van de zorgverzekering? Of wilt u meer informatie ontvangen over bepaalde behandelmethodes? Ook dan belt u naar een van de eerdergenoemde nummers.

Openingstijden zijn op werkdagen van 6.30 uur tot 19.00 uur. In overleg ’s avonds of op zaterdag.

Contact


Direct een afspraak maken met een fysiotherapeut?

Wilt u snel contact opnemen met ons centrum en direct worden doorverwezen naar de fysiotherapeut die gespecialiseerd is in uw klacht, ga dan direct door naar het aanvraag formulier en vul deze in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op !

U vindt de directe telefoonnummers en e mailadressen van onze specialisten ook op de contactpagina.

Vul het formulier in