Fysiotherapie in de buurt van de wijk Mariahoeve

Met behulp van fysiotherapie bij Medisch Centrum Loudon, dicht bij Mariahoeve, zorgt u ervoor dat u in de toekomst weer zorgeloos kunt bewegen. Wij zorgen er samen voor dat pijnlijke spieren en gewrichten onder handen worden genomen. U bent bij ons aan het juiste adres voor zowel reguliere als specialistische fysiotherapie. Blijf niet met uw pijn rondlopen en begin vandaag nog met fysio.

Online je afspraak maken

Uw klachten verminderen of verhelpen met fysiotherapie nabij Mariahoeve

Woont u in Mariahoeve en wilt u een bezoek brengen aan de fysio, omdat die zeurende pijn maar terug blijft komen? Heeft u onlangs een blessure opgelopen of merkt u dat u minder bewegingsvrijheid ervaart dan voorheen? Een specialist biedt oplossingen en doet er alles aan om u zoveel mogelijk te helpen om uw klachten te verminderen of verhelpen. Tijdens een eerste afspraak vinden we het belangrijk om antwoord te krijgen op vragen zoals:

  • Wat is de oorzaak van uw klacht?
  • Hoe veel behandelingen heeft u nodig?
  • Wat zijn de herstelmogelijkheden?
  • Hoe ernstig is uw klacht?

Hebben we antwoorden op deze vragen? Dan stellen we een behandelplan op maat op en bepalen we welke soort fysiotherapie het beste bij uw klachten past.

Maak vandaag nog een afspraak

Of u nu op zoek bent naar een manueel therapeut, kinderfysiotherapeut of kaakfysiotherapeut, dankzij de verschillende specialisaties binnen Medisch Centrum Loudon, hebben wij altijd een geschikte behandeling voor u. Overigens heeft u tegenwoordig geen verwijsbrief van de huisarts meer nodig. Dat betekent dat u direct een afspraak kunt maken voor fysiotherapie nabij Mariahoeve.

Bel hiervoor naar 070-3477869 of 070-3821078. Deze nummers zijn ook bereikbaar bij vragen of meer informatie.

Openingstijden zijn op werkdagen van 6.30 uur tot 19.00 uur. In overleg ’s avonds of op zaterdag.

Contact


Direct een afspraak maken met een fysiotherapeut?

Wilt u snel contact opnemen met ons centrum en direct worden doorverwezen naar de fysiotherapeut die gespecialiseerd is in uw klacht, ga dan direct door naar het aanvraag formulier en vul deze in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op !

U vindt de directe telefoonnummers en e mailadressen van onze specialisten ook op de contactpagina.

Vul het formulier in