Physiotherapy in Den Haag

Wilt u physiotherapy volgen bij een praktijk in Den Haag? Omdat u merkt dat spieren of gewrichten u belemmeren in het dagelijks leven? Maak dan een afspraak bij Medisch Centrum Loudon waar ervaren fysiotherapeuten ruim de tijd voor u nemen. Wat voor klacht(en) u ook heeft, met een breed scala aan behandelmethodes hebben wij ook de geschikte behandeling voor u.

Online je afspraak maken

Last van spieren of gewrichten? Physiotherapy in Den Haag is de uitkomst!

Heeft u last aan het bewegingsapparaat, zoals nek- of schouderklachten? Of heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Dan biedt physiotherapy bij onze praktijk in Den Haag de uitkomst voor u. Tijdens een ‘screening’ gaan we op zoek naar de oorzaak van uw klachten, waarna er een behandelplan wordt opgesteld aan de hand van uw situatie. Hierin wordt beschreven wat voor soort physiotherapy bij uw klachten past en hoeveel behandelingen we denken dat u nodig heeft.

Verschillende behandelmethodes onder één dak

De fysiotherapeuten binnen onze praktijk zijn gespecialiseerd in bepaalde behandelmethodes. Dit betekent dat wij u verschillende specialisaties aanbieden. Denk hierbij aan manuele therapie, kinderfysiotherapie, acupunctuur en sportfysiotherapie.

Iedere werkdag staan we voor u klaar

Medisch Centrum Loudon is van maandag tot en met vrijdag van 6.30 uur tot 19.00 uur geopend. Zo kunt u voor of na het werk bij ons in Den Haag terecht voor physiotherapy. Via 070-3477869 of 070-3821078 maakt u een afspraak met een van de therapeuten. Vragen? Meer informatie? Ook dan belt u een van de nummers.

Openingstijden zijn op werkdagen van 6.30 uur tot 19.00 uur. In overleg ’s avonds of op zaterdag.