Het adres voor fysiotherapie in Bezuidenhout

Heeft u een blessure en wilt u daarom fysiotherapie volgen in de Haagse wijk Bezuidenhout? Dan zit u bij Medisch Centrum Loudon goed. Bij ons werken geregistreerde fysiotherapeuten die voor u ruim de tijd nemen. Voor iedere klacht gaan wij op zoek naar een geschikte behandeling op maat. Hierdoor kunnen wij u met vrijwel iedere klacht van dienst zijn.

Online je afspraak maken

Diverse specialismes voor fysiotherapie in Bezuidenhout te Den Haag

Met verschillende disciplines onder één dak zijn wij in staat om vrijwel alle voorkomende klachten te verminderen of te verhelpen. Naast reguliere fysiotherapie kunt u bij onze praktijk in Den Haag, de wijk Bezuidenhout om precies te zijn, terecht voor de volgende specialisaties:

Hoe ziet de eerste behandeling eruit?

Samen werken wij aan uw gezondheid. Tijdens een eerste afspraak in onze fysiotherapiepraktijk in Bezuidenhout luisteren we aandachtig naar uw klachten en onderzoeken we wat de oorzaak kan zijn. Op basis hiervan stellen we een behandelplan op maat op, krijgt u een indicatie van het aantal behandelingen en daarna start het daadwerkelijke behandeltraject.

Pak uw klachten aan

Wilt u zo snel mogelijk van uw klachten af? Kies dan voor fysiotherapie binnen onze praktijk in Bezuidenhout te Den Haag. Een ervaren en deskundige fysiotherapeut staat klaar om te werken aan een betere kwaliteit van leven. Door te bellen naar 070-3477869 of 070-3821078 maakt u gemakkelijk een afspraak.

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen? Dan belt u ook naar een van de eerdergenoemde nummers.

Openingstijden zijn op werkdagen van 6.30 uur tot 19.00 uur. In overleg ’s avonds of op zaterdag.

Contact


Direct een afspraak maken met een fysiotherapeut?

Wilt u snel contact opnemen met ons centrum en direct worden doorverwezen naar de fysiotherapeut die gespecialiseerd is in uw klacht, ga dan direct door naar het aanvraag formulier en vul deze in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op !

U vindt de directe telefoonnummers en e mailadressen van onze specialisten ook op de contactpagina.

Vul het formulier in