Rob Moerman

Acupuncturist-fysiotherapeut

Lid Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA).

NVA Acupunctuur en Vergoeding

Beste cliënt, u kunt bij mij terecht voor een acupunctuurbehandeling bij het Medisch Centrum Loudon of ik kom bij u aan huis in de regio Bezuidenhout. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA, https://www.acupunctuur.nl ) hetgeen garant staat voor kwaliteit en hygiëne. Mijn tarief bedraagt 40 á 45 euro voor een consult hetgeen door de meeste zorgverzekeraars, vanwege mijn NVA lidmaatschap, volledig of gedeeltelijk wordt vergoed als u een aanvullende verzekering heeft. U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts en u kunt mij vrijblijvend bellen/emailen voor informatie en advies.

Achtergrond

Naast mijn acupunctuur/fysiotherapie opleidingen en cursussen Osteopathie Weke Delen en Whiplash ben ik afgestudeerd aan de TU Delft als Chemisch Technoloog en aldaar heb ik een PhD gedaan op het gebied van nanoliter sample analyses on-chip. Als wetenschapper/acupuncturist ben ik gedreven naar het vinden van oplossingen voor uw probleem met een pragmatische aanpak zonder hocus pocus. U bent in goede handen.

Lees verder

 

Rob Moerman

tel: 06-51140331
r-moerman@planet.nl

Bedrijfsnaam: Fysio-Moerman, KvK nummer 27258424.