Martin Jansen 

Martin Jansen

fysiotherapeut

Na het behalen van mijn diploma aan de Haagsche Akademie voor Lichamelijke Opvoeding in 1981 heb ik eerst 10 jaar gewerkt als docent lichamelijke opvoeding op verschillende middelbare scholen. In deze periode ben ik altijd zelf druk geweest met sport maar ook heb ik zo’n 20 jaar volleybaltraining gegeven.

In 1988 heb ik het diploma sportmassage en verzorging behaald. Een jaar later ben ik gestart met de studie fysiotherapie, die ik 1992 heb afgerond.

Als fysiotherapeut ben ik begonnen met waarnemen maar in 1994 heb ik een vast contract gekregen als vestigingsmanager van een “medisch fitnesscentrum” bij het Leyenburg ziekenhuis. Hier heb ik de opleidingen revalidatie therapie en medische trainings therapie gevolgd.

Sinds 1998 ben ik werkzaam als zelfstandig fysiotherapeut in de particuliere praktijk. Ik ben begonnen in Praktijk Haverkamp, maar sinds december 2005 werk ik met veel plezier samen met vier fysiotherapeuten, huisartsen en andere collega’s in de gezondheidszorg in Medisch Centrum Loudon.

Natuurlijk kunt u bij mij met tal van klachten terecht, maar mijn specifieke belangstelling en expertise ligt bij de behandeling van sportblessures, of sportgerelateerde klachten (voornamelijk knie en enkel), revalidatie na operatie (bv heup of knieprothese) of sportblessure (bv voorste kruisbandreconstructie).

Klik op onderstaande knop om een afspraak te maken.