Marijke Siegmund

kinderfysiotherapeut

Kinderen willen gewoon zijn. Marijke geeft alleen kinderfysiotherapie als dat echt nodig is.
Vaak is een eenmalig advies al genoeg.

Marijke is een BIG- geregistreerde kinderfysiotherapeut. Ze werkte 10 jaar in het Juliana Kinderziekenhuis. Sinds 2001 heeft zij haar eigen kinderfysiotherapie-praktijk. Op woensdagmiddag werkt ze altijd, en op vrijdagmiddag soms in MC Loudon. In overleg kan ook op andere middagen worden afsgesproken. Verwijzers weten haar te vinden vanwege haar kennis van zaken, ervaring en effectiviteit. Ouders horen van collega-ouders over het maatwerk dat ze levert en haar praktische, resultaatgerichte aanpak.

Humor en eenvoud

Marijke houdt van eenvoud, frisse lucht, bewegen en lachen. Zo werkt ze ook. Ze is nieuwsgierig en houdt ervan samen problemen aan te pakken. Ze zoekt de kern, draait er niet omheen, probeert de zaken eenvoudig te houden en altijd de humor te vinden. We praten en lachen en oefenen, dat is leuk en leerzaam.

Respect voor cliënten

Via een actief coachende benadering werkt Marijke nauw samen met de ouders. Bijvoorbeeld door hen te laten zien hoe zij hun baby meer kunnen laten ontspannen. Of hun puber kunnen helpen met het fysiek omgaan met stress. Haar benadering is nuchter, met respect voor haar cliënten

Basisverzekering

Ouders kunnen met of zonder verwijzing van de huisarts of kinderarts bij haar terecht. Bijvoorbeeld bij neurologische problemen, afwijkende motorische ontwikkeling, billen schuiven, schrijfproblemen, motorische faalangst. Maar ook astma, hyperventilatie, hoofdpijn of sportblessures. En voor een second opinion.

Kinderfysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

Marijke Siegmund

mobiel: 06 10906076

marijkesiegmund@gmail.com